Utlysningar

På den här sidan samlar vi finansieringsmöjligheter inom hållbar materialanvändning. Om du vill synas här, hör av dig till oss.

Kontakt

Mönster

Cirkulär ekonomi och resursanvändning inom planetens gränser

11 dagar kvar Finansiär: RE:Source

Utlysningen riktar sig till forsknings- och innovationsprojekt som vill utveckla ekonomiskt gångbara lösningar som bidrar till mer hållbar resursanvändning och en mer cirkulär ekonomi.

Mönster

Bygg för framtiden! Innovation för en hållbar bygg- och anläggningssektor

25 dagar kvar Finansiär: Vinnova

Vi söker projekt inom innovationsområdena Hållbara material- och resursflöden, Hållbar kravställning och Gestaltad livsmiljö med fokus på hållbarhet.

Mönster

Innovation Hub Nordic

35 dagar kvar Finansiär: BASF

Tävlingen Innovation Hub Nordic ska hitta den bästa gröna innovationen i Sverige och Norden. BASF Innovation Hub Nordic 2023 riktas till startup och innovatörer inom cirkularitet, CO2-reduktion, lantbruksteknologi…

Mönster

Cirkularitet – FFI – våren 2023

53 dagar kvar Finansiär: Vinnova

Forsknings- och utvecklingsaktiviteter inom design för cirkularitet, social hållbarhet i hela värdekedjan eller klimatneutral, cirkulär tillverkning och återvinning.

Mönster

Säker och hållbar tillgång på innovationskritiska råvaror

96 dagar kvar Finansiär: Mistra

Mistra bjuder in forskare att tillsammans med andra samhällsaktörer lämna in förslag på ett nytt forskningsprogram som ur ett miljöstrategiskt perspektiv ska identifiera risker och möjligheter avseende tillgången…

Få senaste nytt från RE:Source

Anmäl dig till nyhetsbrevet