Träffar om vår stora utlysning 2019!

RE:Source söker lösningar för ett materialnyttjande inom planetens gränser!

Har du en innovation på gång eller kanske en mer mogen lösning redo att testas på verkliga förhållanden? Missa då inte RE:Sources stora utlysning 2019 där vi söker både demonstrationsprojekt och innovationsprojekt som på olika sätt kan bidra till en ökad cirkulär användning av produkter och material.

Vill du veta mer om RE:Sources kommande utlysning där sammanlagt 30 miljoner kan beviljas till innovationsprojekt och demonstrationsprojekt?

Välkommen till någon av våra informationsträffar!

Vi håller både fysiska träffar och ett antal tillfällen via skype. Här är de datum vi bokat in hittills:

11 juni kl 13.45-14.30 : Boden
Träffen hålls på Boden business park, Teknikvägen 3, Boden. Två tidigare projekt finns på plats och kan ge tips och råd och RE:Source innovationsledare Johan Felix deltar via skype och berättar om utlysningen. Vill du delta i en workshop med temat Smarta industriområden om höra mer om resultat och erfarenheter från projekten ”Energiåtervinnignens roll” och ”Industriell symbios i Sotenäs” som hålls under förmiddagen samma dag anmäler du dig här. Vill du bara delta i träffen om utlysningen, på plats eller via skype? Kontakta Thomas Fägerman, Boden business park, thomas@bodenbusinesspark.se

12 juni kl 14.30-15.30 : Stockholm
Programchef Evalena Blomqvist informerar om utlysningen och ger tips och råd kring ansökan. Träffen hålls i RISE lokaler på Mäster Samuelsgatan 60, våning 9. Anmäl dig till mötet här.

1 juli: Almedalen
RE:Source arrangerar ett antal seminarier på olika teman i Almedalen den 1 juli. Vi finns på Korsgatan 4, Länsstyrelsens trädgård mellan klockan 15 och 18.
Innovationsledare Johan Felix finns på plats och kan berätta om utlysningen och svara på frågor.

23 augusti kl 11-12: Informationsmöte via skype. Anmäl dig till mötet här

 

Här kan du läsa mer om vår utlysning som öppnar i början av maj och stänger den 17 september.