15 november 2021

Förbered dig inför vår utlysning 2022

Har du en idé som skulle kunna bidra till ökad resurseffektivitet? Eller har du kanske ett problem som är kopplat till material- eller resursanvändning och som du tror går att lösa? Ta hjälp av RE:Source att hitta finansieringsmöjligheter och låt utmaningar och lösningar mötas i en projektansökan till vår stora utlysning 2022.

Läs mer om utlysningen

Webbinarium om utlysningen: 21 januari 9.00-10.30 ANMÄL DIG

RE:Source utlyser varje år medel för finansiering av projekt som vill ta fram kunskap, innovationer eller demonstrera lösningar som på olika sätt kan bidra till en ökad resurseffektivitet och främja omställningen mot en hållbar användning av material och resurser. Just nu planerar programmet för en större utlysning som öppnar i början av 2022. För att så många som möjligt ska hinna förbereda sig, bygga konsortier och arbeta fram relevanta projektförslag bjöd vi in till ett digitalt informationsmöte den 10 december 2021. Under webbinariet visades en presentation som sammanfattar utlysningen i stora drag och där programmet och finansiärerna informerade om stödnivåer för olika aktörer och annat som kan vara bra att veta inför en ansökan. Presentationen finns tillgänglig för alla via länken här nedan och finns ytterligare frågor är det bara att kontakta innovationsledare Klas Cullbrand.

Länk till presentationen: Utlysning 2022

Utlysningen på Energimyndighetens sida

Vill du ha RE:Source nyhetsbrev?

Prenumerera här