18 januari 2016

Finansieringsmöjligheter från Marie Skłodowska-Curie Actions

Den 17 februari arrangera Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) ett informationsmöte riktat till företag om de finansieringsmöjligheter som finns att söka hos dem. Exempel på finansiering kan till exempel vara att rekrytera forskare internationellt, skicka ut svenska forskare internationellt eller delta i internationella samarbeten.

Det är Vinnova som är Nationell Kontaktperson (NCP) för Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i  Horizon 2020 och de bjuder nu in till informationsmöte i Stockholm under titel MSCA Bridging Business and Research: campaign for the promotion of the non-academic sector participation in MSCA. 

Information:

Dag: 17 februari 2016

Tid: 10:00-16:00 (Registrering öppnar 09:30). Mötet bjuder på lunch.

Plats: Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57A, Stockholm

Moderatorer: Karin Aase (NCP SME, Vinnova), Erik Litborn (NCP MSCA, Vinnova) och Gwendolyn Schaeken (NCP Legal & Financial, Vinnova)

Agenda 

Anmälan (välj mötet STOCKHOLM 17 feb 2016)

Vill du ha RE:Source nyhetsbrev?

Prenumerera här