30 april 2020

Delta i RE:Sources satsning på matchning mellan behov och lösningar

RE:Source genomför i år ett samarbete med Ignite Sweden som syftar till att matcha företag, kommuner och organisationer med start-ups som har potential att leverera nya lösningar på utmaningar inom plast. Deltagandet är kostnadsfritt! Nästa introduktionstillfälle 12 maj!

Ignite Sweden är en satsning som leds av inkubatorn Things, övriga projektdelägare är SISP, STING, LEAD, MINC och Uminova. Ignite Sweden jobbar med att sammanföra stora företag och organisationer med start-ups som får en push i sin kommersialisering samt stöd från inkubator. Ignite Sweden har varit igång ett par år och har byggt upp nätverk med start-ups över hela landet.

Samarbetet med RE:Source innebär att Ignite Sweden under året genomför ett program riktat till RE:Source-medlemmar och andra intresserade aktörer, där behov och utmaningar kan möta nya lösningar i nya kommersiella samarbeten. Programmet består av en behovsworkshop, därefter skräddarsydd matchning och stöd av kommersiella pilotprojekt. I dagens läge körs alla möten On-line.

Varför ska ni delta?

Vi utgår från era behov och ger möjlighet att genom Ignite Swedens matchning hitta nya perspektiv på era befintliga utmaningar. Satsningen innebär också en chans för er att bidra med era lösningar i nya sammanhang.

Genom Ignite Swedens verksamhet matchas start-ups/innovationsföretag med stora företag, kommuner och organisationer för att konkret bidra och testa nya lösningar på befintliga samhällsutmaningar och prioriterade behov.

Ignite Swedens metodik är beprövad genom tusentals matchningar och ett stort antal nya skalbara kommersiella samarbeten, samt pilotprojekt för företag, kommuner och offentliga aktörer.

Nästa introduktionsträff hålls 12 maj klockan 10-11 och programmet hittar du här.

Anmäl ditt intresse för att delta via knappen nedan. Du kan också anmäla dig och få löpande information här: https://ignitesweden.org/resource

Om du har frågor, hör gärna av dig till linda@thingstockholm.com eller till info@resource-sip.se

 

Anmäl intresse här

Vill du ha RE:Source nyhetsbrev?

Prenumerera här