4 oktober 2018

Hitta resultaten från våra projekt

Nu finns alla RE:Source-projekt samlade på samma ställe. I vår projektdatabas kan du läsa alla godkända slutrapporter.

Det har startats över 140 projekt inom ramen för RE:Source sedan starten 2016. I vår projektdatabas kan du nu läsa om varje enskilt projekt och alla godkända slutrapporter. Dessutom finns det en del bonusinformation om projekten, såsom sammanfattningar, bilagor och nyhetsartiklar.

RE:Sources projekt spänner över många olika områden, men de syftar alla till att vi ska använda de resurser som finns på ett bättre och mer hållbart sätt. Möbler, mat, plast och byggmaterial är bara några exempel på ämnesområden som forsknings- och innovationsprojekten i RE:Source handlar om.

För varje projekt finns numera också en kortare beskrivning på engelska.

LÄS MER: Här hittar du vår projektdatabas

Vill du ha RE:Source nyhetsbrev?

Prenumerera här