7 september 2016

Många tillfällen att träffa RE:Source i höst

Nyfiken på vår nästa utlysning? Boka 24 november! Och redan på avfallsmässan finns det chans att få veta mer om RE:Source.

Den 27 september finns RE:Source i en monter på Elmia Avfall & Återvinning i Jönköping. Programchefen Evalena Blomqvist presenterar programmet under rubriken Hur kan Sveriges största satsning inom resurs- och avfallsområdet bidra till utveckling? RE:Sources medlemmar får dessutom en särskild inbjudan till en workshop.

I samband med höstens utlysning anordnar RE:Source en träff i Stockholm den 24 november. Vi informerar om vad utlysningen är inriktad på, svarar på frågor och berättar om ansökningsförfarandet. Mer information kommer under hösten!

Läs mer om höstens aktiviteter här!

Vill du ha RE:Source nyhetsbrev?

Prenumerera här