Den 21 november är det dags för årets RE:Source-dag. Kom och ta del av intressanta föreläsningar och workshops samtidigt som du kan knyta nya kontakter och vara med och påverka programmets arbete framåt.

RE:Source-dagen är en mötesplats där du får chans att påverka, inspireras och hitta nya kontakter och idéer. I år kan du höra representanter från den nyutnämnda Delegationen för cirkulär ekonomi berätta om sitt uppdrag, möta RE:Sources programchef Evalena Blomqvist som tipsar om nya möjligheter till stöd och samarbete och låta dig inspireras av en föreläsning från Stockholm Resilience Centre.

Under dagen hålls även åtta olika workshops där du som deltagare väljer vilka du vill delta i. Syftet med våra workshops är att ge möjlighet att påverka och bidra till förnyelse och spets inom några av programmets strategiskt viktiga områden. I år erbjuder vi workshops kring följande teman:
Ökad användning av sekundära material, Farliga ämnen i material, Energiåtervinningens roll,
Behov och koordinering av utbildningsinsatser, Framtidens material och outnyttjade avfall,
Verktyg för hållbarhetsbedömning, Kommersialisering av cirkulära innovationer och Policyanalys.

RE:Source står nu inför Etapp 2 och inspelen från deltagarna under RE:Source-dagen är viktiga bidrag i arbetet framåt.

RE:Source-dagen är avgiftsfri men antalet platser är begränsat så boka in dig redan idag! Anmälan stänger den 16 november.

Läs programmet och anmäl dig här.